За контакт  618x41311
  618x413
  618x414

  КАФЕ

  По-хубаво кафе на едно по-различно работно място

  Да не правим само кафе, нито само бизнес, а да бъдем и посланици на кафе-културата в България. Защото кафето не е просто напитка. То е страст, преживяване, изкуство и религия, на които се посвещаваш естествено и без много въпроси. Също, както става с любовта…
  Зърното, от което покълна нашата история, е кафеено, но силата, която я движи напред са хората. От влюбените в кафето и познавачите, през любопитните търсачи на вкусове и преживяване до умерените любители и накрая онези, които все още нищо не знаят за кафето… Всички те заслужават специално кафе и атмосфера.
  От старта на първия кофи шоп From Barista Coffee and More в София. Днес заведенията са четири, едно от които е в РИЧХИЛ! Мисията ни е: да срещаме хората и кафето в специална кафе – атмосфера в града.
  Вече имаме собствен бленд и single origin серии, които подбираме сами, с опит и много старание. Печем кафето на място, приготвяме го по различни методи и по правилата на бариста професията.

  Хората

  Нашите баристи

  Николай Григоров – член и сертифициран бариста в “Specialty Coffee Association of Europe”. Кафето е в сърцето и ума на Ники. То е работа, удоволствие и страст да увличаш все повече хора. Последното признание за Николай е отличието Еспресо шампион на България за 2016 г. в шампионата на Италианския национален кафе институт.
  Роберто Петров – сертифициран бариста в “Specialty Coffee Association of Europe”. Роби е професионалист в избора и изпичането на кафеените зърна. На него се пада една от най-важните задачи – Винаги прясно изпечено кафе.
  Станислав Стоилов – бариста и мениджър, моторът на From Barista Coffee and More. Стенли е с над 10 години опит в приготвянето на специални кафе напитки. За него работата не е само удоволствие, а и начин на живот.

  ПРЕВОЗ

  За удобство на наемателите Бизнес център Рич Хил е осигурил 20-местен бус, който се движи от Метростанция Бизнес парк, Младост 4 до Бизнес центъра и обратно. Бусът се движи по график, съобразен с работното време на наемателите:

  сутрин от 7:40 ч. до 9:10 ч.

  вечер от 16:40 ч. до 18:15 ч.

  през 15 мин. интервали

  Конферентна зала

  Конферентна зала Панорама София – напълно оборудвана
  вкл. мултимедиа и аудио. Капацитет до 100 седящи места.

  За допълнителна информация и запитвания:

  0879 980 965

  0882 980 230

  teodora.grueva@richhill.bg