За контакт  RICHHILL е дигиталният и иновационен хъб, където утвърдени тех компании се срещат с вдъхновени тех старт-ъпи, създавайки висока добавена стойност в предприемаческа еко-система.

  ИНОВАЦИОНЕН ХЪБ

  Зелени и хай-тек пространства, оборудвани с най-нови технологии, създават „интелигентна“ сграда, където вдъхновението, иновациите и нестандартното мислене са на пълни обороти – от сутрешното ни кафе в Barista (модерните флагмани на кафе културата в града) до питие по залез слънце с най-хубавите панорамни гледки над града.

  RICHHILL е Иновационният хъб, където тех бизнесите създават и творят, показват последните си иновации, демонстрират иновационна култура, ко-създават със свои клиенти и партньори.

  ДИГИТАЛНО ОБЩЕСТВО

  RICHHILL е платформа на внимателно селектирано дигитално общество, където ще срещнете колеги от тех индустрията във формална и неформална обстановка. При нас се срещате с други бизнеси и бизнес лидери, за да обменяте идеи с реално отражение върху дигиталните иновации. Учите се от най-добрите бизнес практики в обществото на RICHHILL. Ние сме приятелски настроена общност от предприемачи и фирми със сходна визия и с комбинирания си опит и знания растем заедно и ставаме все по-добри.

  ЗАЛА ЗА СЪБИТИЯ

  RICHHILL е гъвкав ивент форум, където можеш да избираш между набор от тех, старт-ъп, бизнес и вдъхновяващи събития, всички таргетирани и курирани за специфична цел. На закрито или на открито с панорамни гледки над града и планината, нашите пространства могат да се адаптират към вашата концепция – коктейл, meetup, конференция, изложба или представление. Нашият екип ивент мениджмънт ще реализира вашата идея в нашите пространства – от напълно оборудваните зали с последна дума на техниката аудио и видео оборудване до лобито, външни и вътрешни площи, акомодиращи до 500 души.

  19000

  кв. м. oтдаваеми площи

  348

  надземни и подземни паркоместа

  1500

  броя служители

  Етажни площи

  Галерия